Utiliteitsbouw


schakelpaneel-elektrotechniek

Licht en krachtinstallaties

Het ontwerpen van een veilige en functionele elektro-technische installatie is het werk van uw elektro-technisch installateur. Kennis van de (geldende) voorschriften en wetgeving is noodzakelijk om voor u een veilige en functionele elektro-technische installatie te kunnen realiseren.

Van Leeuwen Elektrotechniek verzorgd voor u een functioneel, modern en vooral doordacht installatieplan waarin functionaliteit, gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit kernbegrippen zijn.

verlichtingsinstallatie-elektrotechniek

Verlichting

Iedere ruimte en toepassing vraagt om een andere verlichting, zonder licht kan er immers niet gewerkt of geleefd worden. Of het nu gaat om industriële verlichting, kantoorverlichting , sfeerverlichting of buitenverlichting, Van Leeuwen Elektrotechniek beperkt zich niet alleen tot het installeren van verlichting.

Elk project staat en valt bij een goed doordacht en doelmatig verlichtingsplan. Van Leeuwen Elektrotechniek beschikt over de expertise hierover een advies te geven voor wat betreft de te kiezen verlichtingsinstallatie, maar ook over de te kiezen armaturen .

Patchkast-installatie

Telecom en data installaties

Van Leeuwen Elektrotechniek levert diensten die alles te maken hebben
met bekabeling voor de telecom en data installaties, voor de consument
of voor de kleine zakelijke markt.

Ook pc’s en andere hardware kunnen wij leveren, maatwek pc’s al vanaf € 300,-

intercom-elektrotechniek-scankey-keylock

Toegangsystemen

Een geschikte beveiligingsoplossing op maat. Wij bieden een oplossing op maat  zodat u zeker weet dat er alleen bevoegden in bepaalde ruimte kunnen komen.

Wij zijn leverancier van Boutronic toegangsystemen. Wij leveren en installeren de volgende Boutronic toegangsystemen:

Bekijk alle producten op de website van Boutronic.

Geluidsinstallatie-elektrotechniek

Geluidsinstallaties

Er zijn tal van toepassingen te bedenken voor het gebruik van een geluidsinstallatie. In principe kan elke ruimte,vochtig, klein of groot worden voorzien van geluid.Wij bieden een keur van luidsprekers aan zo kan er worden gekozen voor een plafondinbouwluidspreker maar ook voor een wandluidspeker , of een drukkamerluidspreker al dan niet vochtbestendig.

Wij bieden onder meer mengversteker , tuners of cd spelers op maat aan voor iedere geluidsinstallatie.De geluidsinstallatie is op basis van een 100V installatie.