Glastuinbouw


Een elektronische installatie vormt de basis voor uw bedrijf.

Tegenwoordig installeren en leveren wij van een simpele wandcontactdoos tot aan zware kracht-installaties en van een beldruk-installatie tot en met de meest geavanceerde computerregelinstallaties.

Van Leeuwen Elektrotechniek is nog steeds een klein bedrijf, een bewuste keuze, juist op die manier kunnen wij door de korte lijnen maatwerk en een perfecte snelle service leveren.

hortimax-multima-klimaat-en-energie-elektrotechniek

Tuinbouwautomatisering

Van Leeuwen Elektrotechniek is leverancier van Hortimax. Wij kunnen al uw processen automatiseren en perfect op elkaar laten aansluiten.

Met veel kennis en ervaring ontwikkelen en leveren wij duurzame, efficiënte en innovatieve oplossingen op het gebied van:

Bekijk alle producten die wij aanbieden op de website van Hortimax.

schakelpaneel-elektrotechniek

Schakelpanelen en paneelbouw

Wij ontwerpen en bouwen de schakelpanelen op maat in eigen huis. Schakelpanelen vormen letterlijk de schakel tussen de procescomputer en de bediening.

intercom-elektrotechniek-scankey-keylock

Toegangsystemen

Een geschikte beveiligingsoplossing op maat. Wij bieden een oplossing op maat  zodat u zeker weet dat er alleen bevoegden in bepaalde ruimte kunnen komen.

Wij zijn leverancier van Boutronic toegangsystemen. Wij leveren en installeren de volgende Boutronic toegangsystemen:

Bekijk alle producten op de website van Boutronic.

Assimilatiebelichting-glastuinbouw

Assimilatiebelichting

Assimilatiebelichting is in de moderne glastuinbouw voor bijna elke teelt een must.

Hierbij is in alle opzichten het rendement en een goede lichtverdeling van deze installaties van het grootste belang.

Van Leeuwen Elektrotechniek ontwerpt in samenwerking met de armaturenleverancier een installatie met de meest efficiënte oplossing voor zowel de lichtverdeling als de bekabeling en verdelers. Van Leeuwen Elektrotechniek kan hierbij ook zorgen voor de middenspanningsinstallatie, trafo’s en een eventuele koppeling met de W.K.K. ‘s

Eaton schakelaar elektrotechniek 2

Licht en krachtstroominstallaties

Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van elke elektrische installatie, hierover wordt immers de elektrische energie getransporteerd. De installatie bestaat voor een groot deel uit leidingen, draden en kabels die door het hele gebouw hun weg vinden.

Het ontwerpen van een veilige en functionele elekrto-technische installatie is het werk van uw elektro-technisch installateur. Kennis van de (geldende) voorschriften en wetgeving is noodzakelijk om voor u een veilige en functionele elektro-technische installatie te kunnen realiseren.

Van Leeuwen Elektrotechniek verzorgd voor u een functioneel, modern en vooral doordacht installatieplan waarin functionaliteit, gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit kernbegrippen zijn.

Patchkast-installatie

Telecom en data installaties

Van Leeuwen Elektrotechniek levert diensten die alles te maken hebben
met bekabeling voor de telecom en data installaties, voor de consument
of voor de kleine zakelijke markt.

Ook pc’s en andere hardware kunnen wij leveren, maatwek pc’s al vanaf € 300,-

HortiMaX-cleanLite-zuiveringsplicht-elektrotechniek

Watersystemen

Een nauwkeurige waterinstallatie is een onmisbare groeifactor. Wij zijn leverancier van HortiMaX watersystemen en leveren voor elk onderdeel van de watercyclus een geschikte oplossing.

Bekijk alle producten op de HortiMaX website.

Hortimax-go-klimaat-en-energie-elektrotechniek

Klimaatsystemen

Ieder klimaat en iedere kas kent een eigen optimale oplossing. Wij denken graag met u mee om tot een geschikte oplossing te komen.

Geluidsinstallatie-elektrotechniek

Geluidsinstallaties

Er zijn tal van toepassingen te bedenken voor het gebruik van een geluidsinstallatie. In principe kan elke ruimte,vochtig, klein of groot worden voorzien van geluid.Wij bieden een keur van luidsprekers aan zo kan er worden gekozen voor een plafondinbouwluidspreker maar ook voor een wandluidspeker , of een drukkamerluidspreker al dan niet vochtbestendig.

Wij bieden onder meer mengversteker , tuners of cd spelers op maat aan voor iedere geluidsinstallatie.De geluidsinstallatie is op basis van een 100V installatie.